OKO X-Treme voor serieus Off-Road gebruik

Het beste Off- Road anti-lek middel.
Dicht spleten , snake bites en gaten als geen ander product.
Repareert spleten en gaten tot 7mm.
Lichter en vrijer - vloeiende formule.
De keuze van de winnaars.
Maak uw rit af terwijl anderen stilvallen.


OVERZICHT

NIEUWE FORMULE X - Treme is een echte stap voorwaarts in bandendichtmiddel prestaties - een echte doorbraak, een product dat grotere gaten en zelfs spleten dicht .

Ontworpen voor de behoeften van de off-road en weekend rijders , het is het verschil tussen thuis komen en gestrand achterblijven door een snake bite.

Het is getest in de meest veeleisende afdalingen , en extreme evenementen en maakt het verschil tussen winnaars en verliezers.

Een 400 ml fles zal beide banden van een sportfietser beschermen, u houdt zelfs nog over.

Net zoals OKO Puncture Free, is het perfect voor volledige UST tubeless conversies , of voor degenen die hun fietsen inzetten veer extreme testen . ( Gebruik OKO Magic Milk als u ' tubeless ready' banden gebruikt).


Mogelijkheden

400 ml fles is voldoende voor een fiets: voor 26 " MTB of Cross Country banden heeft u nu slechts 160 ml nodig voor de ultieme bescherming .

Eenvoudige montage , met behulp van het ventielsleuteltje en het vulslangetje in elke dop van de fles.

Een vat van 25 liter is ideaal voor de retailer en servicediensten : de heavy-duty drum pomp is een eenmalige aankoop en kan steeds opnieuw worden uitgespoeld voor herhaald gebruik voor snel vullen van banden. Het maakt gebruik van de unieke OKO Bike drum pomp met instelbare dosering en Schräder en Presta schroefverbindingen, maakt het vullen eenvoudig.


Specificaties

Voordelen:

  • Niet op latex – gebaseerde vloeistof.
  • Veel langere effectieve levensduur.
  • Bestrijdt groter lekken in banden dan een andere product.
  • Repareert meerdere gaten.
  • Bevat anti-corrosie-toevoeging.
  • In water oplosbaar.
  • Ongevaarlijk.

Kenmerken

Niet corrosief : onbrandbaar : Ongevaarlijk ( mag gewoon mee in het vliegtuig in tegenstelling tot sommige producten welke ammoniak bevatten ) . Uitwasbaar uit de band indien nodig.

Geen nadelige INVLOED OP BANDEN of velgen ( bevat corrosiewerende middelen ) .

WERKT MET binnenbanden en FULL UST TUBELESS WIELEN / BANDEN , met Schräder of verwijderbare type Presta ventielen .

( ' Tubeless Ready ' banden vereisen een rubberen velg strip , en OKO Magic Milk : controleer de compatibiliteit van uw voorgenomen velg en band combinatie voordat u het gaat aanbrengen) .

Kleur : Natural Off- White . Vloeibaar . Ruikt bijna niet.

Hoeveelheid per band :
• 20-24 " MTB : 140ml
• 26 " MTB : 160 ml
• 29 " MTB : 180 ml

Voor maximale nauwkeurigheid , of voor gebruik met Presta ventielen , en voor een grote aantallen in een werkplaats, gebruik dan de OKO Tyre Sealant Injector

OKO Puncture Free tariefnummer: HS.3824.90.97
OKO Pressure Application Pomp tariefnummer: HS.8413.20.90


Voorzorgsmaatregelen

OKO X - Treme is ontworpen voor off - road rijden en wordt niet aanbevolen voor hoge snelheden op de weg : voor alle doeleinden gebruikt u, OKO Puncture Free.

Geen risico en veiligheid labels of waarschuwingen zijn nodig omdat dit product als niet gevaarlijk geclassificeerd is,volgens de geldende regelgeving . Normale veiligheidsmaatregelen moeten worden genomen : draag handschoenen en u dient uw ogen te beschermen . Spoel eventueel gemorst product direct uit kleding. Houdt uit de buurt van kinderen. Bij inslikken , een arts raadplegen.